06-16139360 marjolijn@2-grow.nl
Selecteer een pagina
Profiel foto

Over Marjolijn

Hallo, Wat leuk dat je meer wilt weten over mijn achtergrond en eigen levens loopbaan verhaal.  Mede door mijn eigen verhaal en alle stappen die ik heb doorlopen, coach ik met hart en ziel. Ik neem je graag een stukje mee op mijn pad. Ik ben Marjolijn, een coach met praktische Rotterdamse mentaliteit. Ik groeide op in een warm liefdevol gezin, waar alles mogelijk was, als  je er maar hard genoeg je best deed. En dat deed ik….

Met deze instelling verliep mijn leven tot mijn dertigste over rozen. Ik was getrouwd woonde in een mooi huis, werkte als zzp-er en als kers op de taart werd mijn zoon geboren. Mijn geluk kon niet op. Kort daarna veranderde zowel mijn leven als loopbaan als een donderslag bij heldere hemel.

Door schade en schande word je wijs. Dat kan ik inmiddels zeker beamen. Want na een scheiding, geld zorgen en veel fysieke klachten ploeterde ik de jaren daarna als alleenstaande moeder door het leven.  Ik verliet het zzp-schap en nam een baan aan met een vast contract. Al mijn dromen gingen aan de kant. Mijn lijf sputterde regelmatig tegen, maar ik had de sleutel tot succes gevonden. Ik doe positief en blij. Ik ga door met keihard de waarheid ontkennen. Dit is gewoon wat het is. Na verloop van tijd ging de zon weer een beetje schijnen. Want na regen komt altijd zonneschijn. Ik ontmoette een nieuwe liefde en startte een samengesteld gezin, waar ik ook alle valkuilen heb doorlopen om dit succesvol te maken. Want een samengesteld gezin vormen doe je niet zomaar even, weet ik inmiddels. Vol nieuwe dromen over het leven ging ik verder, maar ook met angst. 

Rond mijn veertigste heb ik het roer omgegooid. Ik wilde meer uit mijn leven halen, beter voor mezelf gaan zorgen, ontdekken wie ik echt ben en wat ik wil, maar hoe kom ik daar? Na wat hobbels in mijn hoofd overwonnen te hebben, heb ik een coach gezocht. Ik maakte de reis van mijn hoofd naar mijn hart. Door dit pad heb ik veel waardevolle informatie en inzichten gekregen. Ik ben workshops en trainingen gaan volgen en heb boeken over persoonlijke groei verslonden.

Aansluitend ben ik met mijn vijftien jaar ervaring als Recruiter weer gaan studeren om een overstap te maken naar zelfstandig Levens Loopbaan Coach.  Binnen 2-Grow Coaching, wil ik mijn opgedane levens loopbaan, recruitment en coach ervaringen delen met jou! Inmiddels ben ik een gecertificeerd coach en leef in weer mijn droom. Zowel in werk als prive kan ik omgaan met tegenslag en maak ik inmiddels keuzes die passend zijn voor mij. Ik bloei weer!

Met mijn opleidingen, enorme enthousiasme voor dit vak en vooral mijn levenservaring kan ik jou ook op weg helpen. Ik ben hierin motiverend, maar ook confronterend. Ik spiegel je gedachten en ontdek samen met jou waar je naar toe wil en vooral hoe je hier gaat komen. Met deze inzichten kan jij ook jouw stappen gaan nemen naar meer levens en loopbaangeluk!

Mag ik jouw coach worden?

 

“Droom niet je leven, Leef je dromen” Mark Twain

“Het leven is wat je gebeurd terwijl je andere plannen maakt” John Lennon

Bovenstaande quotes inspireren mij om alles uit het leven te halen, maar ook bij tegenslagen mezelf niet uit het veld te laten slaan.

Iedereen krijgt leuke en minder leuke dingen op zijn of haar levens loopbaan pad. Hoe je hiermee omgaat, maakt het verschil! Wil jij ook weten hoe dit moet? Ik deel graag mijn brede kennis en ervaringen met jou!

Mijn expertises zijn:

 • Loopbaan Ontwikkeling Specialist
  Als loopbaan coach werk ik praktisch & doelgericht met diverse coaching methodieken

 

 • Disc en Drijfveren specialist 

 

 • Systemisch coach – Rake vragen expert
  Als patronen zich vaker herhalen in jouw leven en loopbaan gaan we systemisch verder kijken met elkaar

 

 • Human Design – Foundation specialist
  (basis) Reading over jouw unieke blauwdruk (https://www.jovianarchive.com/get_your_chart
  • Heb jij jouw unieke  blauwdruk al gedownload en wil je meer informatie over het volgen van jouw strategie, autoriteit en profiel. Ik vertel je graag meer hoe jij jouw design kan gaan leven en omarmen. 
 • Reiki
  • Via een reiki behandling kom jij weer volledig in conact met jouw kern, je essentie en wie je werkelijk bent

Marjolijn van Tol

Levens Loopbaan Coach , 2-grow coaching

Laptop tafel

Je leven is geen probleem om op te lossen, maar een avontuur om van te genieten