06-16139360 marjolijn@2-grow.nl
Profiel foto

“Het leven is wat je gebeurd terwijl je andere plannen maakt”

John Lennon

Bovenstaande quote heeft mij altijd geinspireerd. Ik dacht altijd dat het leven maakbaar was, als je maar hard genoeg je best doet om dingen te bereiken (mijn valkuil).

Dit blijkt niet waar te zijn. Iedereen krijgt leuke en minder leuke dingen op zijn of haar pad. Hoe je hiermee omgaat, maakt het verschil!

Wil jij ook weten hoe dit moet?

Marjolijn van Tol

Levens Loopbaan Coach , 2-grow coaching

Mijn persoonlijke groei verhaal

Mezelf wegcijferen, Ja daar was ik erg goed in. Maar daar ben ik mee gestopt. Wil jij dat ook? Dan inspireer ik je graag vanuit mijn eigen levenservaring en coach opleidingen.

Tot mijn dertigste verliep mijn leven redelijk over rozen. Daarna veranderde er opeens een hoop, dat bracht mijn leven compleet uit balans. 

Mijn huwelijk liep stuk, ik was een freelancer zonder vast inkomen, kreeg schulden, had geen huis, kreeg fysieke klachten en geloofde niet meer in de liefde. Als alleenstaand moeder van een fantastische zoon (toen 3 jaar) ben ik gaan gaan overleven. Ik nam een baan aan met een vast contract, ging voor zekerheid en zetten al mijn dromen aan de kant. Daarnaast moest ik van mezelf een moeder zijn die geen fouten maakt, veel sporten om gezond te blijven, sociale contacten onderhouden, gezellig zijn, vrolijk blijven en vooral nooit laten merken als ik een mindere dag had (die waren er volop natuurlijk) en ga zo maar door. 

Na verloop van tijd kwam er een nieuwe liefde met twee kinderen op mijn pad, waar ik inmiddels al 10 jaar een samengesteld gezin mee vorm. Wat geweldig is, want een van mijn dromen was ooit een groot gezin vormen, maar ook zeer uitdagend. Want je zet toch meerdere in zekere zin beschadigde mensen bij elkaar. Met ieder hun eigen opgelopen proces trauma’s. 

Mijn lijf sputterde regelmatig tegen,  maar ik had de sleutel tot succes gevonden. Ik doe alsof ik altijd positief en blij ben, hou mijn hoofd omhoog en kijk verder niet op of om. Ik ga gewoon door met keihard…. ploeteren. Dit is wat het is.

Deze levenswijze was voor mij niet meer oké. Ik wilde meer uit mijn leven halen, beter voor mezelf gaan zorgen, ontdekken wie ik echt ben en niet deze “rol” blijven spelen, maar hoe kom ik daar? Na wat hobbels in mijn hoofd overwonnen te hebben, heb ik een coach gezocht. Hier heb ik veel waardevolle informatie en vooral inzichten gekregen. Ik ben gerichte workshops (o.a de Life Safari) gaan volgen en kwam er achter wat ik allemaal nog wil zien, doen en beleven in de tweede helft van mijn leven en mijn roer ging om.

Met mijn vijftien jaar ervaring als recruiter,  ben weer gaan studeren om een overstap te maken naar (loopbaan) coaching. Ik wil mijn opgedane ervaringen en inzichten delen met de wereld. Inmiddels ben ik een gecertificeerd Coach en help ik dagelijks anderen met hun levens loop baan vragen.

Met mijn opleidingen, enorme enthousiasme voor dit vak en vooral mijn levenservaring kan ik jou ook op weg helpen. Ik ben hierin motiverend, maar ook confronterend. Ik spiegel je gedachten en ontdek samen met jou waar je naar toe wil en vooral hoe je hier gaat komen. Met deze inzichten kan jij ook jouw stappen gaan nemen naar meer geluk!

Mag ik jouw coach worden?

 

{

Ik help jou vanuit mijn eigen ervaring om alles uit het leven te halen

Marjolijn van Tol