06-16139360 marjolijn@2-grow.nl
Selecteer een pagina
Profiel foto

“Droom niet je leven, Leef je dromen” Mark Twain

“Het leven is wat je gebeurd terwijl je andere plannen maakt” John Lennon

Bovenstaande quotes inspireren mij om alles uit het leven te halen, maar ook bij tegenslagen mezelf niet uit het veld te laten slaan. 

Iedereen krijgt leuke en minder leuke dingen op zijn of haar levens loopbaan pad. Hoe je hiermee omgaat, maakt het verschil!

Wil jij ook weten hoe dit moet? Ik deel graag mijn kennis en ervaring.

Marjolijn van Tol

Levens Loopbaan Coach , 2-grow coaching

Mijn persoonlijke groei verhaal

Een enthousiaste grootse dromer met een enorme dosis doorzettingsvermogen en wilskracht zo ben ik geboren in een liefdevol warm gezin. Alles was mogelijk in mijn ogen als je er maar hard genoeg je best voor deed. En dat deed ik.

Met deze instelling verliep mijn leven tot mijn dertigste over rozen. Ik was getrouwd woonde in een mooi huis, werkte als zzp-er en als kers op de taart werd mijn zoon geboren. Mijn geluk kon niet op. Kort daarna veranderde mijn leven als een donderslag bij heldere hemel.

Mijn huwelijk stuk, ik kreeg schulden, had geen vast inkomen, geen huis, wel fysieke klachten en geloofde niet meer in de liefde.  Ik nam een baan aan met een vast contract, ging voor zekerheid en zetten al mijn dromen aan de kant. Daarnaast moest ik van mezelf een moeder zijn die geen fouten maakt, veel sporten om gezond te blijven, sociale contacten onderhouden, gezellig zijn, vrolijk blijven en vooral nooit laten merken als ik een mindere dag had (die waren er volop natuurlijk) en ga zo maar door.

Mijn lijf sputterde regelmatig tegen, maar ik had de sleutel tot succes gevonden. Ik doe altijd positief en blij. Ik ga gewoon door met keihard ploeteren. Dit is gewoon wat het is. Na verloop van tijd ging de zon weer een beetje schijnen. Ik ontmoette een nieuwe liefde en startte een samengesteld gezin. Vol nieuwe dromen over het leven, maar met angst en dus zonder daden.

Rond mijn veertigste heb ik het roer omgegooid. Ik wilde meer uit mijn leven halen, beter voor mezelf gaan zorgen, ontdekken wie ik echt ben en wat ik wil en vooral niet meer in angst en beperkingen denken, maar hoe kom ik daar? Na wat hobbels in mijn hoofd overwonnen te hebben, heb ik een coach gezocht. Hier heb ik veel waardevolle informatie en inzichten gekregen. Ik ben workshops en trainingen gaan volgen en heb boeken over persoonlijke groei verslonden.

Aansluitend ben ik met mijn vijftien jaar ervaring als Recruiter weer gaan studeren om een overstap te maken naar zelfstandig Levens Loopbaan Coach.  Binnen 2-Gorw Coaching, wil ik mijn opgedane levens loopbaan, recruitment en coach ervaringen delen met de wereld. Inmiddels ben ik een gecertificeerd coach en leef in weer mijn droom. Zowel in werk als prive. 

Met mijn opleidingen, enorme enthousiasme voor dit vak en vooral mijn levenservaring kan ik jou ook op weg helpen. Ik ben hierin motiverend, maar ook confronterend. Ik spiegel je gedachten en ontdek samen met jou waar je naar toe wil en vooral hoe je hier gaat komen. Met deze inzichten kan jij ook jouw stappen gaan nemen naar meer levens en loopbaangeluk!

Mag ik jouw coach worden?

 

Je leven is geen probleem om op te lossen,

maar een avontuur om van te genieten

{

Niets was mogelijk tot dat iemand het deed 

Nelson Mandela