06-16139360 marjolijn@2-grow.nl
Selecteer een pagina

Heb jij ook wel te maken met dillema’s in je leven, over grote of kleine beslissingen die je moet nemen, Je weet de antwoorden even niet. Je blijft maar denken en afhankelijk van je humeur komen er steeds meer (vaak negatieve) gedachten bij. Je hoofd draait overuren en je gedachten slingeren als alle kanten op. 

Als dit je overkomt, probeer dan eens te gaan wandelen in de natuur. Bij voorkeur in een park, een bos, langs het strand of in een andere rustige omgeving. Concentreer je op omgeving, loop even alleen in het hier en nu en kijk naar de lucht, de bomen, de bloemen, bladeren, takken of het water. Alle gedachten die opkomen laat je net even als de wolken in de lucht voorbij gaan. Je duwt deze gedachten niet weg, maar je observeert ze gewoon, zonder er conclusies en oordelen aan te verbinden. 

Voel je de rust weer terugkeren in je hoofd? Vertraagt je ademhaling al, dat is wat de natuur met je doet. Hier liggen uiteindelijk ook de antwoorden op al jouw vragen. Want in de natuur ga je altijd terug naar je gevoel en hier komen de hart gestuurde antwoorden naar boven. Wil je hier wat extra hulp en begeleiding in krijgen. Dan wandel ik graag als coach een paar keer met je mee.